INDIVIDU

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor jou als individu.

TEAM & ORGANISATIE

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor teams en organisaties.

Veel gestelde vragen


Waar gaat je boek over?

Jackpot is een boek over de liefde. Of eigenlijk over hoe het komt dat we steeds meer met ons hoofd verlangen naar het beste, het ultieme, het perfecte; ‘de Jackpot’. En dat ons hart en onze ziel steeds minder meedoen. We krijgen dan misschien wel wat we willen, maar het geeft niet de voldoening; ‘de Jackpot’ waar we zo op gehoopt hadden. Ik weet na jaren onderzoek dat het alles met onvoldoende eigenwaarde te maken heeft. We worden allemaal geboren met een gevoel van eigenwaarde, maar gaandeweg raken velen van ons dit (deels) weer kwijt. Dit boek laat je zien dat blijven hopen op de jackpot niet werkt. Uiteindelijk draait het allemaal om de reis terug naar je eigenwaarde. 

Bestaat Ken uit jouw boek echt?

Zeker. Alleen omwille van zijn privacy heb ik zijn naam in ‘Ken’ veranderd. Ook omdat die naam symbool staat voor de perfecte man van Barbie.

Waarom heb je dit boek geschreven?

Het begon met de behoefte om wat er gebeurde van mij af te schrijven: ik raakte echt van het padje af in de liefde. Toen kwam het besef dat ik niet de enige ben die hiermee worstelt. En zeiden steeds meer mensen om me heen: schrijf er een boek over! Uiteindelijk wil ik met dit boek ook een taboe doorbreken: niet langer meer zeggen dat het goed met je gaat, terwijl dat helemaal niet zo is. En ook dat we ons realiseren dat er bij iedereen érgens wel een steekje los zit en dat we allemaal op ons levenspad af en toe de weg kwijtraken. Dat is menselijk en prima. We kunnen onszelf en elkaar helpen om het pad weer terug te vinden.

Ik heb je boek gelezen en herken mijzelf erin. Heb je tips voor hoe ik mijn eigenwaarde kan terugvinden?

Het meest belangrijk is om jezelf écht te leren kennen. Wie ben je echt en waarom neem je daar afstand van om te bereiken waar je zo naar verlangt? Ik begrijp dat dat geen gemakkelijk proces is; ik heb er jaren onderzoek naar gedaan. Ik kan je helpen met de training Jackpot: daarin gaan we aan de slag met wie jij bent en gaan we op reis terug naar je eigenwaarde en wat je tijdens die reis allemaal tegenkomt. [link naar trainingspagina]

Wat kost je boek?

‘Hopen op de Jackpot’ kost € 27,50. Als je het via mijn site bestelt, komen daar alleen nog verzendkosten bij à € 2,95.