INDIVIDU

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor jou als individu.

TEAM & ORGANISATIE

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor teams en organisaties.

Recencies


Gedurfd! Erg openhartig. Wat stel je je kwetsbaar op. Onderhoudend, confronterend en leerzaam!


(H)erkenning! Dit is mijn verhaal, wat een (h)erkenning. Vlot geschreven en duidelijk uitgelegd hoe het werkt. Nu heb ik al de nodige therapieën gevolgd en lees ik voor mij zeer herkenbare analyses. Maar dit boek vat ‘het probleem’ heel duidelijk samen met heldere metaforen. Heel gestructureerd, inhoudelijk sterk en eindelijk eens concreet en niet wollig; korte en bondige boodschappen. Nu door de herkenning van mijn patronen en het loslaten daarvan, weet ik dat deze fase mijn keerpunt wordt.


Ik ben (pas) op bladzijde 28, maar wauw. Ja het is theoretisch maar ik ervaar dit tot dusver als heel erg prettig.  Heeft geeft me duidelijkheid en laat me zonder oordeel naar mezelf kijken en inzien waar gedragingen vandaan komen. Dit boek, jouw woorden zijn nu al een geweldig inzicht en aansluiting op de schematherapie die ik onlangs ben gestart.


Ik ben er stil van hoe aangesproken ik me voel en hoe herkenbaar je alles omschrijft. Kort, of beter, lang genoeg en zeker duidelijk.


Wat een ontzettend mooi, oprecht en eerlijk boek.


Erg raak bruikbaar/herkenbaar en tof 


Ik was meteen totally geboeid! Ik kon hem tussen de drukte door bijna niet wegleggen. Ik was geraakt bij het lezen over de stukadoor. Mooi ook hoe je je eigen stuk deelt.


Je schrijft in je inleiding: “Dit boek is geschreven voor de mens die weet dat hij een sterke denker is en die voelt dat datzelfde denken hem in de weg kan zitten en hem weg kan houden van zijn natuurlijke gevoel van richting. Voor de mens die zich realiseert dat hij iets najaagt of juist ergens voor wegrent, maar niet weet waarom”.


Bedankt voor het schrijven van dit PERFECTE boek!! Enorme eyeopener. Ik kan niet wachten tot ik bij de laatste bladzijde ben!


Geniaal, ik herken er zoveel in voor mijzelf en vrienden om mij heen. Ik heb het met heel veel plezier gelezen en ik heb er heel veel aan. Dank voor al het werk dat je hierin gestoken hebt!


Interessant om te lezen over onthechting en eigenwaarde. Onthutsend ook dat jij in een niet gelijkwaardige positie zat. Moedig om jezelf zo bloot te geven. Interessant hoe je alles geanalyseerd hebt. Gefeliciteerd met je mooie JIJ!


Veel herkenning, niet over de liefde, maar wel de achterliggende materie.


Wow, wat een feest der herkenning! Het is een soort handboek, ik ga hem als naslagwerk gebruiken.


Fantastisch, ik heb hem in een ruk uitgelezen en ik houd niet van lezen!


Wat bijzonder om jouw heldenreis te mogen meebeleven via een boek. Fijn dat de vele informatie, waarvan ik sommige woorden even heb gegoogled ;), wordt afgewisseld met voorbeelden en songteksten. Ik zelfs een paar tranen gelaten. Hier zullen een hoop mensen wat aan hebben.


Goed leesbaar, leest lekker weg, knap gedaan, mooi verwoord, veel inhoud (breed), interessant om te lezen