INDIVIDU

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor jou als individu.

TEAM & ORGANISATIE

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor teams en organisaties.

Over KRACHT


Mijn onderneming heet niet voor niets Kracht. Ik geloof (en ervaar dagelijks in de praktijk) dat het ontdekken, onderkennen en ontwikkelen van je natuurlijke kracht, je karakter (persoonlijkheid), de meest effectieve en bestendige weg is naar het waarmaken van ambities en dromen. Dat geldt niet alleen voor jou persoonlijk, maar ook voor de ontwikkeling van je team.

“De muziek is al gemaakt, je hebt alle tonen in je.”

Quote uit de film ‘As it is in heaven’

Iedereen – jij, je team en je organisatie – bestaat uit verschillende ‘muzieknoten’ en ‘tonen’. Die zitten van nature al in je.  Sommige zijn je bekend, andere leer je gaandeweg kennen. De ene ‘muzieknoot’ is meer of minder ontwikkeld dan de ander. Dit kan in overeenstemming, maar ook in rivaliteit zijn met dat wat van je verwacht wordt in je werk of privéleven. 

Met Kracht maak ik een analyse van jouw natuurlijke en onnatuurlijke krachten en competenties. Vanuit die gegevens kijken we in hoeverre je leeft en werkt vanuit je natuurlijke kracht. Hoe meer je leeft vanuit je natuurlijke kracht en competenties, hoe meer energie en succes je ervaart.

Deze analyse kan ik ook doen voor de rest van jouw team of organisatie. Als iedereen weet waar zijn of haar kracht in zit, vergroot je het werkplezier en succes. Door middel van individuele- en groepstrainingen en tal van andere interventies komen jullie volledig in je KRACHT.

Ontwikkelen van je karakter betekent dus niet jezelf aanpassen aan wat er van je verwacht wordt. Het betekent wél dat je jezelf beter leert kennen en dat je je krachten verder ontwikkelt. Je haalt de kracht uit jezelf.

Met als resultaat:

  • Je krijgt meer begrip en waardering voor elkaar en jezelf
  • Je communiceert beter en ervaart minder (innerlijke) conflicten
  • Je werkt effectiever samen
  • Je hebt meer energie en vitaliteit

Kortom: jij en je organisatie worden authentieker. Als je eruit haalt wat erin zit, ervaar je échte kracht!